Actueel

20 mrt 2018

38 all electric appartementen aan de Nachtegaalstraat in Drachten

Door een gasexplosie in het appartementencomplex aan de Nachtegaalstraat in Drachten zijn in december 2015 twaalf appartementen ingestort. Woningstichting Accolade besloot op deze plaats een nieuw appartementencomplex te bouwen.

16 mrt 2018

TBI Veiligheidsdag 2018

TBI zet veiligheid op 1! Dat doen we door het werken conform de TBI-Veiligheidsrichtlijn, door te investeren in trainingen en opleidingen, door goede veiligheidsprocedures te hanteren en te investeren in veilig materieel en materiaal. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Want het gaat vooral ook om het bewust veilige gedrag van onze mensen. Vrijdag 16 maart 2018 Landelijke Veiligheidsdag.

16 mrt 2018

Comfort Partners is sponsor van WorldSkills!

Bij deze wedstrijden komen de skills van talenten op het gebied van automatisering, installeren en monteren helemaal tot hun recht. In een team van drie deelnemers werken ze aan verschillende onderdelen, zoals elektronische installaties, gebouwsystemen, datanetwerk en verlichting.

22 feb 2018

W-Installaties voor 184 appartementen plan Hogekwartier Amersfoort

Comfort Partners|TBI zal het gehele realisatie ontwerp van de W installaties gaan uitwerken en hierna met Lithos en alle partners gaan zorgen voor een mooie aanvulling in de stad Amersfoort.

20 feb 2018

Comfort Partners geeft voorlichting tijdens week van de Techniek

Van 5 tot en met 9 februari is in het trainingscentrum van GoFlex in ’s-Hertogenbosch de week van de techniek georganiseerd. In samenwerking met partner GoFlex heeft Arthur Akkermans, leerling bij Comfort Partners, voorlichting aan de leerlingen van het Sondervinck college Veldhoven en de Bossche vakschool gegeven.