Actueel

08 dec 2017

BIM bij Comfort Partners in De Ingeneer

Deze week verscheen er een leuk artikel in "De ingeneer": BIM bij Comfort Partners, toegelicht door Gideon den Ouden.

05 dec 2017

Comfort Partners en DYKA ondertekenen strategisch partnership

De uitbreiding van de samenwerking is gericht op het integraal ontwerpen van hemelwaterafvoer, rioleringssystemen en ventilatiesystemen in de woningbouw. De ontwerpteams van zowel Comfort Partners als DYKA zorgen er gezamenlijk voor dat de processen op elkaar afgestemd zijn in BIM.

22 nov 2017

Expeditie naar duurzame renovatie en onderhoud voor Ymere

Van 2017 naar 2040: Ymere, Era Contour en Comfort Partners ontwikkelen samen met Gamechanger Marieke Schoenmaker het concept DuurSaam; een duurzaam renovatie concept wat getest wordt in een Amsterdamse wijk.

22 nov 2017

SmartPack: Kant en klaar energieneutraal

Smartpack is een kant en klare oplossing voor energieneutraal renoveren. Smartpack is voortgekomen uit een integrale, bewezen samenwerking van een aantal gespecialiseerde aanbieders. Met elkaar kunnen we een effectief nul op de meter pakket aanbieden, waarbij elke schakel in het proces weet wat zijn of haar rol is.

08 nov 2017

TBI-ondernemingen Comfort Partners en Koopmans Bouwgroep maken samen met BMW de duurzame cirkel rond

Bezoekers en medewerkers laden voortaan energie-neutraal. Zelf zonne-energie opwekken, je elektrische wagenpark hiermee opladen en overige energie zelf tijdelijk opslaan om later te gebruiken. Een duurzame visie die bij Koopmans Bouwgroep dagelijks werkelijkheid is.