Duurzaam

Elektrische rijden

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak, comfort en de duurzaamheid van elektrisch vervoer. Misschien rijdt u zelf of uw collega al in een elektrisch aangedreven auto of krijgt u klanten op bezoek met een oplaadbaar voertuig. Met een oplaadpunt bij uw bedrijf biedt u uw klanten en medewerkers een belangrijke service.

Zorgeloze installatie van uw oplaadpunt

Comfort Partners verzorgt de complete installatie van oplaadpunten voor elektrische auto's, zonder dat u hier enig omkijken naar heeft. Voor de levering van laadpunten werken wij exclusief samen met ervaren ontwikkelaars en fabrikanten van hoogwaardige laadpunten. Wij bieden u de ideale oplossing voor oplaadpunten bij u thuis of uw bedrijfspand.

Het laden van elektrische voertuigen is uitermate gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De laadpunten voldoen bovendien aan alle internationale normen en zijn voorzien van de nieuwste technologie├źn.

Terugverdienen van uw oplaadpunt

Een laadpunt bij uw bedrijfspand draagt bij aan het duurzaamheidsbeleid en biedt een extra service aan uw bezoekers. Indien gewenst, kunt u de geladen stroom met een pas doorberekenen aan gebruikers. Met een slim oplaadpunt kunt u een vergoeding instellen voor elke kWh aan stroom die wordt geladen. Hiermee kunt u de investering van het oplaadpunt terugverdienen. De facturatie vindt plaats via geselecteerde partners, zodat u op dit vlak volledig wordt ontzorgd.

Meer weten over het installeren van een oplaadpunt? Neem contact met ons op voor specialistisch advies op maat.